22 Ağustos 2013 Perşembe

KINGYO KURABU
Konusu kısaca şöyle;
Lise üçüncü sınıf öğrencisi Haru Hiiragi akranları arasında çok popülerdir ancak aşk veya çalışmakla ilgilenmemekte, bunun yerine hayatını boş boş harcamayı tercih etmektedir. Hiiragi, Harukawa Koto isimli birinci sınıf öğrencisi ile alay edildiğini fark edince ona yardım eli uzatır ve arkadaş olmaya çalışır.
-Mükemmel bir ilk tanışma..
Hiiragi'nin ders aralarında kaçabildiği gizli bir yeri vardır ve Koto'ya burayı gösterir ve sadece kendileri için iki kişilik ''Japon balığı kulübü''nü kurarlar. 
Annesi yüzünden başından bela eksik olmayaN Koto'nun "Ait olacağım hiçbir yerim yok" lafı üzerine ikili daha da yakınlaşır..Aralarında aşk filizlenmeye başladığında Koto'ya karşı zorbalıklar artarak devam eder.
Romantik türünden hoşlananlara kesinlikle tavsiye ederim dizide çok masum bir aşkı ele almışlar.. Oyuncuları cidden başarılı buldum genelde yan rollerde gördüklerim başrol olunca şaşırdım aslında.. Ama çok iyi rol sergilemişler.. Aralarındaki o masum sevgiyi çok güzel yansıtmışlar ve hayatın getirdiği sıkıntıları içine atarak yaşayan insanları iyi sergilemişler keşke daha uzun olsaydı dediğim bir dizi oldu..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder