23 Ağustos 2013 Cuma

STRAWBERRY ICE CREAM
"Artık çilekli dondurma sevmiyorum"
Aynı iş yerinde çalışmalarına rağmen birbirinin farkında olmayan bir çiftin "kör randevuyla"  bir araya gelmesi ile başlayan, şirkette ilişkilerini gizlemeleri yüzünden ayrılıkla sonuçlanan aşk hikayesi...
Ayrıldıktan sonra otobüse binen adamın kaza sonucu denize uçması ve bulunamamasıyla ilerleyen tek bölümlük mini dizi.. Kendisinden bir haber alınamaması rağmen eski sevgilisine gelen mesajlar ne anlam ifade ediyor.. Adamın ayrılıktan sonra kıza ders vermek için yaptığı bir oyun mu? Yoksa kızın üzüntüsünden duyduğu yanılsamalar mı bunlar?..
Bazı filmler vardır. Akılda öyle bir yer eder ki tekrar tekrar izleseniz de sıkılmazsınız. Bazıları da sabun köpüğü gibidir. İzlersiniz ama akılda kalan iki gülümseme, bazende akıttığınız bir damla gözyaşıdır. Bunun ötesinde bir şey yoktur. İşte öyle bir filmle karşınızdayım. Geçmiş ve geleceğe  dönüşler yaparak ilerleyen güzel sakin bir yapımdı.. 
Şu aralar sadece kafa dinlemek için herhangi bir beklentim olmadan izleyeceğim bir film arıyorum diyorsanız ÖNERİMDİR.. :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder