23 Ağustos 2013 Cuma

VAMPIRE STORIES: BROTHERS
Sei ve abisi Ai ailesini bir olay sonucu kaybeden ve evlatlık olarak verilen iki kardeş.. Ailenin küçük kızları ile de iyi anlaşarak mutlu mesut yaşamlarına devam ederken Ai'nin kendisinde anlam veremediği değişimlerle karşılaşıp evi terk etmesiyle aile saadetleri bozuluyor. Anne ve babanın yurt dışına çalışmaya gitmesiyle Sei ve kız kardeşi birlikte yaşamaya başlıyorlar. Sei'nin 20.yaş günü bir taraftan yaklaşırken okuldan arkadaşları ve kız kardeşiyle ormana geziye gidiyorlar. Eğlenirlerken birden kendini kötü hissediyor ve kardeşiyle  eve geri geri dönmek zorunda kalıyorlar.
Bir gün sonrasında ise kamp arkadaşlarının ölüm haberi Tv'de yayımlanıyor. Ne olduğunu anlamadan komiser tarafından sorgulanır halde buluyorlar kendilerini. Ve 5 yıldır ortalarda görünmeyen Ai bir anda çıkageliyor..
Sei'deki değişimleri fark ediyor. Henüz Sei'nin bile fark edemediği... Sei abisini ne kadar affetmek istemese de kız kardeşinin yalvarmaları sonucu onu affediyor. Bir taraftan da kızı abisinden kıskanıyor. Kızın abisine ilgi duyduğundan şüpheleniyor çünkü..
3 kardeş mutlu mesut bir kaç gün geçiriyorlar.. Ai arada ortalardan kayboluyor. Ai nereye gidiyor dersiniz?? Ai asil kan bir vampir ve melez vampirler onun ve yakında uyanacak olan Sei'nin peşindedir. Hem kendini hem de kardeşini koruma peşindedir.
Kardeşine değişimlerinin farkına var.Eğer kan içmezsen öleceksin der. Sei "İnsanları öldüremem, insan olarak öleceğim" diye tutturunca Ai. onun biricik kardeşini kaçırır . Kıza her şeyi anlatır o da "ölme Sei benim kanımı iç" diye tutturur. Tekrar HAYIR cevabını duyan Ai çıldırır ve kıza öldürücü bir vuruş yapar ve Sei'ye "Onunda bize katılmasını istediğini biliyorum. Onun kanını iç ve sende o da vampir olsun der."
Sei şimdi ne yapmalı?? Aşık olduğu üvey kız kardeşinin ölmesine izin mi vermeli. Yoksa insanları öldürmemek adına vampir olmayıp ölmeli mi??


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder