26 Mart 2014 Çarşamba

HASEE TOH PHASEE
7 yıl mı? 7 gün mü?
Nikhil, kariyerinde ilerlemeyi hedefleyen bir iş adamıdır. Kız arkadaşı Karishma ise bir aktristtir. Evlenmeye karar veren ikilinin, ailelerinin de onayını alması gerekmektedir. Karishma’nın ailesi Nikhil'i pek hoş karşılamaz. Aileye kendini kanıtlaması için yedi gün süresi olan Nikhil, neler yapabileceğini düşünmeye başlar. Diğer taraftan, Karishma’nın Çin’de yaşayan kız kardeşi Meeta eve döner. 
Meeta 7 yıl önce evden kaçarken ona yardım eden Nikhil onu görür görmez tanır. Ama Meeta farkında değildir. Kaçtığı dönemde uyuşturucu bağımlısı, şimdi ise anti-depresanlara bağımlı bir kız olup çıkmıştır. Meeta, kaçarken ailesinden para çalarak kaçmış ve babasını çeşitli şekillerde zor duruma sokmuş,bu yüzden de ilişkilerini düzeltmek için geri dönmüştür. Evlilik hazırlıklarına Meeta yüzünden gölge düşeceğini hisseden Karishma endişelidir. Yine de onu Nikhil ile tanıştırır ve asıl olaylar bu noktadan sonra başlar..

Sorunlu Meeta'ya yardım etmek isteyen Nikhil onu tanıdıkça Karishma ile olan ilikisini sorulamaya başlar. Ama sorgulamak için geç kaldığının da farkındadır. Meeta, Nikhil'e karşı duygular beslemeye başladığında ona açılır ama istediği cevabı alamaz. Çin'deki işleri için paraya ihtiyacı olan Meeta babasından tekrar para çalmaya karar verir ama bunu yapamaz..
Babası parayı vermeyi kabul eder ve Meeta Çin'e gitmek üzere havaalanı yoluna koyulur. Kardeşinin düğününün olduğu gün.. Nikhil ise kendisine hiçbir şey söylemeden giden Meeta'yı aramaya ve mesaj atmaya devam eder.. Ne yazık ki telefonu Karishma eline alır ve Nikhil'den gelen mesajları okur.. 
Herkes için zorlu bir karar zamanıdır. Karishma bu mesajları görmemiş gibi mi davranmalıdır?
Nikhil 7 yıllık sevgilisini, 7 gündür tanıdığı baldızı için terk etmeli midir?

Meeta, Hindistan'da yaşadıklarını unutup Çin uçağına binmeli midir?..
Çok hoş bir filmdi.. Özellikle şarkıları, kızın şuursuz halleri, çocuğun şapşal bakışları ve aklıma gelmeyen bir çok sahne... İzlemeye değer ;) Ne dersiniz :D :D

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder